Psykolog Herning

psykolog-herningHar du brug for en erfaren psykolog i Herning, kan jeg hjælpe dig. Jeg tilbyder behandling og rådgivning af unge og voksne, når livet giver modstand og gør ondt.
 
Det kan være stress, livskriser, angst, besværlige forhold til andre mennesker, følelser og handlemønstre som er fastlåste eller uforståelige for dig selv. Alle kan få brug for professionel hjælp i svære perioder.
 
Er specialist i kognitiv terapi, men  bredt uddannet metodisk, fordi det giver langt bedre mulighed for at kunne tilpasse tilgangen til hver enkelt person.
 
Det ligger mig på sinde, at du efter et forløb hos mig ikke blot har fået det bedre med det, som brænder på her og nu, men at du samtidig  er blevet klogere på nogle mere grundlæggende mønstre, så du er bedre rustet i fremtiden.
 
Jeg er tilknyttet sygesikringsordningen, så der er tilskud til behandling ved lægehenvisning. Jeg samarbejder med  forskellige forsikringsselskaber og flere sundhedsforsikringer giver også mulighed for at du frit vælger din psykolog.